Sisustustarrat aikuisille

Edellisessä postauksessa esittelin Sundaysin lastenhuoneeseen sopivia sisustustarroja, ja nyt käsitellään tässä postauksessa puolestaan aivan ihania "aikuisempaan makuun" sopivia tarroja. Huom tämäkään ei ole kaupallinen yhteistyö, halusin vain kertoa näistä, koska sisustustarrat ovat kehittyneet aivan järkyttävän paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana ja tätä ei moni tiedäkään.

Tarroilla saa helposti pientä ekstraa seinille ilman maalaamista tai tapetoimista. Ja eihän niitä seinille ole pakko pistää, mikä tahansa tasainen pinta käy (sisätilat) vain mielikuvitus on taas rajana. Tarroilla voi tuunata myös esimerkiksi huonekaluja.

Seinätarrat sängynpäätynä

MURAALI SATEENKAARI SISUSTUSTARRA, BOHO SININEN

54.00 €

MURAALI SATEENKAARI SISUSTUSTARRA, BOHO

54.00 €

ISOT VINTAGEHENKISET KUKAT, SISUSTUSTARRAT

54.00 €

Sisältää: 5 isoa kukkaa ja 7 lehteä

Tarrojen sommittelulla voi luoda todella erinäköisen lopputuloksen. Tämä kukka sisustustarra pakkaus sisältää 5 isoa kukkaa ja 7 lehteä. Vierekkäin sijoitettuna kukista saa luotua ikäänkuin taulun seinälle taikka vaikkapa sängynpäädyn kuten ylemmässä kuvassa.

Sisustustarrat tapetin korvaajana

Useasta osasta koostuvat tarrapakkaukset sopivat loistavasti tapetin korvaajaksi, jos haluaa helposti ja nopeasti sisustukseen vaihtelua. Tarrojen erilaisella asettelulla voi luoda juuri sen näköisen kokonaisuuden kuin itse haluaa.

MAGNOLIAKUKAT JA LEHDET, SISUSTUSTARRAT

Sisältää: 8 kukka-asetelmaa, 4 erillistä kukkaa ja 22 lehteä

52.00 €

Nämä tarrat luovat sohvan taustalle ikäänkuin taulun, kun tarrat on aseteltu neliön muotoiselle alueelle, ja kulmiin on koottu kukista asetelmat.

OLIIVIPUUN LEHDET JA OKSAT, SISUSTUSTARRAT

Sisältää: 15 oksaa, 16 yksittäistä lehteä ja 16 oliivia

38.00 €

Jos lehtikuvioinen tapetti kiinnostaisi, mutta et uskalla kokeilla, koska tapetointi tuntuu liian isolta työmaalta, niin näillä sisustustarroilla yksivärinen seinä muuttuu heti astetta mielenkiintoisemmaksi.

PIENET VESIVÄREILLÄ MAALATUT SYDÄMET

Sisältää: 30 sydäntä

18.00 €

KUUN VAIHEET ABSTRAKTI SISUSTUSTARRA

36.00 €

PALMUNLEHDET SEINÄTARRAT

16 banaanin lehteä

Yhden lehden koko noin 36 x 10 cm

46.00 €

Erilaiset lehtikuvioiset tapetit tai sisustustarrat sopii loistavasti boheemiin sisustukseen, jossa on paljon vihrekasveja. Sisustus saa lisää syvyyttä, kun kasviteema jatkuu myös seinällä.

Sisustustarrat on paperista valmistettu, joten ne näyttävät ja tuntuvat tavalliselta paperitapetilta, eivätkä teennäisiltä muovitarroilta. Kaikki tarrat valmistetaan Helsingissä ja ne ovat FSC - sertifioitua paperia ja lämpötulostettu vesipohjaisilla ja liuotinvapailla väreillä. Tästä pääset lukemaan tarroista ja niiden asennuksesta lisää jos kiinnostaa.


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE