Vessan muodonmuutos alle 30€


Meidän vessassa on ollut aina se ongelma, ettei säilytystilaa ole tarpeeksi. Pöntön yläpuolella on kapea kaappi ja likapyykeille löytyy korkea kaappi, mutta siinäpä ne sitten ovatkin. Lavuaarin alapuoleinen alue onkin sitten näyttänyt aina tältä. Silmät saastu joka kerta, kun näki pesuainepurkit ja meikkiläjän lattialla ja eipä tuo avonainen roskis sekö vessaharjatkaan mitään kaunista katseltavaa ole.

Törmäsin Ikeassa tähän Fullen allaskaappiin, mutta minua häiritsi sen halvan oloinen ulkoasu. Vetimet oli niin rumat kuin vain voi olla omaan silmään. Pehmeää harmaata muovia yök. Päätin sitten ostaa kaapin ja hankkia siihen erilaiset vetimet.

Vanha vessaharja sai lähtä roskiin, ja tilalle tuli paljon tyylikkäämpi ja umpinainen versio. Vetimiksi valitsin Ikean Hedran jotka ovat metalliset lähes mustat ja muistuttavat mustaa kiveä. Kuvista se ei oikein tule esille.

Tässä näkyy vedin jonka itse valitsin ja se muovinen ällötys, joka tähän olisi muuten kuulunut laittaa. Koko kaapin ulkonäkö muuttu jo tällä pienellä yksityiskohdalla.

Tältä näyttää nyt, kun ylimääräisen roinan saa tuonne kaappiin piiloon. Jossain vaiheessa voisi vielä maalata nuo muoviset harmaat jalat valkoisella spraymaalilla, mutta menettelee tuo noinkin. Täytyy sanoa että olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen.

#wcsisustus #wckaappiikea #wcsäilytys

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE