Hyvä paha tehosteseinä


Sisustukseen halutaan jokin jännittävä ja persoonallinen elementti. Ensimmäinen asia, joka tavan tallaajalla usein tulee mieleen on tapetoida tai maalata yksi seinä joko jollain silmät sokaisevalla värillä tai tajunnanräjäyttävällä tapetin kuviolla. Tehosteseinä voi olla koko huoneen viimeistelevä juttu tai sitten se pilaa koko tilan. Mikä sitten tehosteseinässä usein menee pieleen?

Jos tehosteseinä on liian irtonainen muuhun sisustukseen nähden, se ei pääse oikeuksiinsa vaan rikkoo koko huoneen harmonian.

Yllä olevassa kuvassa nähdään hyvä esimerkki pieleen menneestä tehosteseinästä. Ylipäätään kumpi on tehosteseinä? Tiiliseinä vai vihreä seinä? Yhteen tilaan on menty sotkemaan liikaa kaikkea. On vanhaa huonekalua ja modernia harmaata sohvaa. Kylmänvihreä seinä riitelee tiiliseinän vihreän taulun ja sohvalla roikkuvan viltin kanssa. Kylmän violetti matto ei taas sovi punertavaan lattiaan ja puisiin huonekaluihin.

Päätä tarkkaan mitä seinää haluat korostaa, koska huomio kiinnittyy siihen! Jatka tehosteseinän väriä ja tyyliä muussakin sisustuksessa. Tässä nähdään taas esimerkki onnistuneesta tehosteseinästä. Seinän vihreää värimaailmaa on jatkettu päiväpeitossa ja yöpöydän vihreässä lasipullossa. Beige koristetyyny sopii myös täydellisesti tehosteseinän väreihin. Ripottele siis tehosteseinän väriä muuhunkin sisustukseen, näin saat sen liittymään osaksi kokonaisuutta!

Muu sisustus ei saa jäädä tehosteseinän jalkoihin. Jos tehosteseinä on räväkkä, täytyy huolehtia siitä, että huonekalutkin pysyvät messissä eivätkä näytä latteilta seinän rinnalla. Tämän vihreän lehtikuvioisen tapetin eteen pystytetty sivupöytäkokonaisuus häviää kokonaan seinän kuvioihin. Parempi olisi olla joko laittamatta seinän eteen yhtään mitään, tai jos laittaa, niin jotain todella jykevää joka näyttää, että minä en jää lehtiseinän varjoon. Epämääräiset koriste esineet myöskään eivät pelasta tilannetta yhtään. Lasinen maljakko häviää kokonaan seinää vasten yhdessä siron verkkomaisen kulhon kanssa ja pienet koristeet näyttävät lähinnä epämääräiseltä roskalta.

Tämä jykevä puinen työpöytä taas seisoo reilusti villin lehtikuvioisen tapetin edessä. Vaalean värinsä ansiosta se ei sulaudu tummaan seinää.

Tehosteseinä ei välttämättä ole se paras ratkaisu, kun mietitään miten huoneessa voisi säväyttää.

On olemassa muitakin vaihtoehtoja. Valitse mieluummin väristä hillitympi sävy ja maalaa sillä kaikki seinät! Huoneesta tulee intensiivisempi, mutta koska kaikki seinät on samaa väriä tunnelma pysyy silti rauhallisempana.

Lähteet:

https://www.cb2.com/melyssa-icy-blue-full-queen-duvet-cover/s457716?a=501&campaignid=%7Bcampaignid%7D&adgroupid=%7Badgroupid%7D&targetid=%7Btargetid%7D&pla_sku=457716&utm_source=shopping&utm_medium=cse&utm_campaign=sc&scpid=8&scid=scsho&sc_intid=457716&SID=1579882462932

https://www.trendhunter.com/trends/brick-effect-wallpaper

https://www.muralswallpaper.co.uk/shop-murals/peach-green-ombre-forest-wall-mural/?utm_medium=social&utm_source=Pinterest&utm_campaign=uk_ombre_forest_peach_green_16_02_18&utm_content=forest&utm_term=standard

https://masquevinilo.com/vinilos-decorativos-cabeceros/562-vinilo-decorativo-cabecero-spring.html

https://roomble.com/ideas/soveti-i-idei/dizajn-i-dekor/zelenye-oboi-absolyut-pokoj-i-sosredotochennost-na-senah/?utm_referrer=https://zen.yandex.com

https://www.etsy.com/listing/566964085/?ga_order=most_relevant&ga_search_type=handmade&ga_view_type=gallery&ga_search_query=&ref=sr_gallery_31

#tehosteseinä #tehosteseinäsisustaminen #sisustusvinkit #metsäseinä #metsäseinätapetti #lehtitapetti #värikässeinä #tehosteseinäsisustusvinkit

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE