Näin sisustat luxus tyyliin


Arvokkaan oloista luxus kartanon tunnelmaa voi tuoda myös tavallisen tallaajankin asuntoon. Eikä siihen välttämättä vaadita mitään överi budjettia, kun miettii tarkkaan, mitä esineitä todella haluaa hankkia ja panostaa mieluummin yhteen todella hienoon esineeseen kuin, ostaisi paljon kaikkea tilpehööriä. Miten sitten tällainen tyyli toteutetaan?

Yhdistele kiiltävää ja mattaista pintaa

Olohuoneen kiiltäväpintainen massiivinen sohvapöytä yhdistyy erivärisiin nojatuoleihin ja sohviin, jotka on eri kankaista valmistettuja. Löytyy niin nahkaa, kuin pehmeää samettia ja puuvillaakin. Lattialta löytyy pehmeä matto, ja seinälle on kiinnitetty kolme kiiltävää metallilavyä, jotka peilaavat ikkunasta tulevaa valoa. Kun kiiltäviä pintoja on käytetty harkitusti, ei huone näytä mauttomalta.

Kelly Hoppenin suunnittemassa olohuoneessa on harmoninen luxus tunnelma.

Käytä hillittyä värimaailmaa

Ensivilkaisulla olohuone näyttää olevan beige väritykseltään, mutta tarkempi tarkastelu näyttää, että huoneesta löytyy vaikka mitä värejä. Lattia on leveää vaaleaa parkettia, ja vaalea puu toistuu myös katon laudoitukseessa. Nojatuoli on konjakinväristä nahkaa, kun taas sohva hiekan värinen. Lattian tummansininen matto toimii väriläiskänä ja antaa upean taustan valkoisille sohvapöydille. Mustat ikkunankarmit taas tuo ryhtiä vaaleisiin pintoihin.

Modernissa korkeassa olohuone-ruokailutilassa on ikkunat lattiasta kattoon.

Suosi luonnonmateriaaleja

Luonnonmateriaalit kestävät pitkään ja ovat huollettavissa aina uuteen uskoon ja jopa paranevat vanhetessaan. Vertailuna esimerkiksi parkettilattia, joka on hiottavissa ja lakattavissa aina uuden näköiseksi, kun taas laminaatti lentää roskiin siinä vaiheessa kun on tarpeeksi kulunut. Luonnonmateriaalit myös tuntuvat ja näyttävät aidolta itseltään.

Tästä olohuoneesta löytyy niin puuta, lasia, pellavakangasta kuin kiveä ja metallisia pintojakin. Aidoista materiaaleista syntyy arvokas tunnelma.

Olohuoneessa yhdistyy puun eri sävyt, sekä ripaus sinistä ja violettia. Sohva on haalean violetti ja kuviollinen matto tummansini-valkoinen. Puinen vaalea kalanruotoparketti tuo kodikkaan tunnelman.

Kylpyhuoneen keskelle on rakennettu marmorista koroke veistokselliselle kylpyammeelle. Ammeen takana on lasiseinäinen suihkukoppi.

Karsi kaikki ylimääräinen krääsä pois

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat pääsevät paremmin oikeuksiinsa, kun ympärillä ei ole turhaa sälää. Valitse sen sijaan muutama harkittu todella upea esine tai vaikkapa valaisin.

Tässä korkeassa olohuoneessa kalusteet on mitoitettu reilulla kädellä oikean kokoisiksi. Se tekee isosta tilasta kodikkaamman oloisen, kun kalusteet eivät näytä nukkekodista poimituilta. Huoneen kruununa toimii kolme isoa valaisinta, jotka on asetettu ryhmäksi.

Ison olohuoneen keskipisteenä on massiivinen valkoinen nahkasohva, joka on asetettu ronskisti keskelle lattiaa. Oranssimustat nojatuolit ja oranssit tyynyt piristävät olohuoneen harmaata ilmettä.

Keittiön pöydän somisteeksi on laitettu neljä läpinäkyvää astiaa, jotka on täytetty sammalella, yksinkertaista mutta kaunista.

Keittiö ja olohuonetilan lattia on leveää mustaa parkettia.

Koriste esineet on sijoitettu lasisiin hyllyihin takan molemmin puolin, ja ne on valittu sisustukseen sopiviksi. Sohvapöydälle on sommiteltu asetelma muutamasta maljakosta ja kirjasta ja sen yläpuolelta löytyvä näyttävä valaisin viimeistelee koko huoneen.

Olohuoneessa on kätetty beigen eri sävyjä sekä valkoista ja mustaa.

Sängyn taakse on maalattu raita ikäänkuin sängynpäädyksi hopeanhohtoisella maalilla. Yksittäisen yöpöydän valon voi toteuttaa myös kolmesta isosta riippuvalaisimesta, kun ympärillä on riittävästi tilaa ettei vaikutelmasta tule täyteen tungettu.

Hopeanhohtoisessa makuuhuoneessa yöpöytänä toimii kiiltävä teräksinen laatikko.

Lähteet:

https://kellyhoppeninteriors.com/

https://roomadness.com/2017/11/25/80-luxury-interior-design-ideas-will-take-house-another-level/80-luxury-interior-design-ideas-that-will-take-your-house-to-another-level-80/#main

#luxussisustus #luxustyylisisustuksessa #sisustusvinkkejä #olohuoneensisustus #keittiönsisustus #makuuhuoneensisustus #kylpyhuoneensisustus #kalanruotoparketti

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE