Parvekkeen sisustus - YLE Radio Savo


Eilen sain soiton paikalliselta radio toimittajalta olisinko halukas tuleen kertomaan parvekkeiden sisustamisesta kesäkuntoon. Hullultahan tuo nyt alkuun kuulosti, kun ei ollut osannut varautua tähän ollenkaan, ja eipä ole aikaisemmin tullut oltua radiossa. Olihan se kuitenkin pakko tarttua näin mahtavaan tilaisuuteen.Harvemmin tällaisia vastaan tulee!

Mentiin tosiaan jutteleen Ikeaan tästä aiheesta ja toimittaja haastatteli muutamaa asiakasta myös samalla. Paljon ois aiheesta ollut vielä sanottavaa, joten täytyy vielä tänne jakaa hyviä pro vinkkejä tässä joku päivä. Sisustus on kuitenkin niin valtavan laaja aihe, että vaikea muutamalla sanalla kertoa siitä. Tässä kuitenkin tämä lähetys nyt kokonaisuudessaan.


Kuva: Pinterest


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE