Värit palaavat, sisustustrendit 2018

February 12, 2018

Suurin trendi sisustuksessa tänä vuonna tulevat olemaan värit. Nyt käytetään rohkeasti vastavärejä kuten vihreän ja punaisen sävyjä. Mustavalkoinen sisustus alkaa todellakin olla menneen talven lumia ja kodit valtaa erityisesti punaisen sävyt, sinapinkeltainen, petroolinvihreä ja royal blue. Myöskin ruskean ja beigen eri sävyt nousevat nyt entistä enemmän pinnalle. Tikkurila valitsikin vuoden 2018 väriksi lämpimän terrakotan sävyn ruukku.

 

Persoonallisuus ja eleganttius ovat tämän vuoden juttu sisustuksessa. Epätäydellisyys ja eriparisuus ovat nyt sallittuja ja hotellimaiseen tyyliin yhdistetään rohkeasti rouheampia elementtejä.

 

 

Materiaaleista nahkaa ja samettia aletaan käyttään yhä rohkeammin ja isommissa pinnoissa. Samettiset sohvat ovat todella trendikkäitä ja näyttävän näköisiä ja  keveät 50- luvun tyyliset sohvat alkavatkin vaihtua isompiin ja massiivisempiin sohviin. Pyöreät orgaaniset muodot näkyvät kalusteissa myöskin nyt paljon. Trendikkäin valitsee ovaalin muotoisen sohvan syvänapituksilla.

 

 

 

Vaalea puu on ollut jo jonkin aikaa trendikäs, mutta sen rinnalle tulee nyt tumma puu ja sitä alkaakin näkyä yhä isommissa pinnoissa. Parketeissa ja laatoissa kalanruotoladontaa alkaa näkyä entistäkin enemmän.

 

 

 

Viherkasvivillitys tulee jatkumaan sisustuksessa edelleen ja kiinnostavimpia ovat nyt isolehtiset kuviolehtiset kasvit. Myöskin metallien suosio näyttää jatkuvan edelleen ja nyt yhdistelläänkin rohkeasti sekä kylmän, että lämpimän sävyn metalleja. Messingin ja kuparin sävyjen tilalle nousee nyt hopea.

 

 

 

Olipa oma sisustustyyli mikä hyvänsä, nyt tavoitellaan persoonallista sisustusta. Seinille halutaan uniikkia taidetta ja vintagehuonekalut ovat kovassa huudossa. Vanhat astiat ja kulhot kaivetaan uudelleen käyttöön ja kirppiksiltä ja ullakoiden kätköistä voi löytää nyt todellisia aarteita sisustukseen.

 

 

Kuvat: Pinterest

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS