Kuusenoksilla ja minikuusilla koti joulukuntoon


Kuusenoksia on kerätty maljakkoon ja oksiin on ripustettu muutamia joulukoristeita.

Kuusi on yksi joulun tärkeimpiä elementtejä mitä sisustukseen tulee. Itse kuitenkaan en joulua täällä kotona vietä, joten isoa joulukuusta on turha ostaa olkkariin varisemaan joulupäivien ajaksi. Halusin kuitenkin saada jo ennen pohjoiseen lähtemistä tännekin kuusen tuoksua, joten päädyin keräämään oksia maljakkoon ja ripustin koristeet niihin. Btw mulla on ollut tapana ostaa joka vuosi jokin erikoisempi ja kalliimpi kuusenkoriste. Niistä tulee kivoja muistoja mieleen menneistä jouluista ja hinta ei kirpaise niin paljoa kun ostaa yhden tai pari per joulu.

Kolme pientä kuusta on laitettu juurineen ja multineen kasvamaan lasisiin purkkeihin. Jouluasetelmaan on myös kerätty erikokoisia käpyjä ja sijoitettu ne kuusien juurelle.

Keräsin pinterestistä lisää ideoita kuusilla koristeluun. Itsellänikin oli yhtenä jouluna tuollainen minikuusi juurineen revittynä mullassa kasvamassa.

Näyttää heti näyttävämmältä, kun on kerätty kolme erikokoista kuusta ja käpyjä juurelle. Piti itsekin kerätä tänä syksynä muutama jättikäpy joita näin maassa aina koulumatkalla, mutta ei tullut koskaan kerättyä laukkuun, ennenkuin lakaisukone oli kerännyt kaikki maasta pois. Täytyy ensi syksynä kerätä heti kun noita näkee.

Minikuusi on laitettu lasipurkkiin lipaston päälle ja ripustettu muutama paperitähti koristeeksi. Seinälle on ripustettu naru mihin on kiinnitetty kuusenoksien palasia.

Tällaiset minikuuset eivät mielestäni paljoa vaadi. Muutama koriste korkeintaan jos sitäkään niin itse kuusi pääsee oikeuksiinsa.

Minikuusi on laitettu virkattuun valkoiseen säkkiin. Kuuseen on laitettu koristeeksi kaksi paperitähteä.

Myös tämä kuusi on jotenkin kauniin minimalisminen. Tykkään pienissä kuusissa eniten juurikin tämän kaltaisesta yksinkertaisesta tyylistä, mutta itse pääjoulukuusen jos niin voi sanoa täytyy meillä olla aina kattoon asti yltävä, täydellisen tuuhea ja aivan täynnä valkoisia ja hopeisia koristeita. Mutta se onkin sitten aivan toinen juttunsa, yksi joulukuusifriikki ilmoittautuu...

Lasipullojen sisään on laiettu kuusenoksa ja pullojen suuhun valkoiset kynttilät palamaan.

Lasipullon sisälle on laitettu vettä ja kuusenoksa. Lasipullon suussa on valkoinen kruunukynttilä.

Lopuksi vielä vinkki kynttilänjalaksi. Pulloon vettä ja kuusesta tippunut oksanpätkä sisälle ja kynttilä päälle kruunaamaan koko komeuden. Muutama pullo lähekkäin ja jouluinen asetelma on valmis.

#joulukuusi #kuusi #joulu #joulukoristeet #joulusisustus #kynttilänjalka

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE