Kuusenoksilla ja minikuusilla koti joulukuntoon


Kuusi on yksi joulun tärkeimpiä elementtejä mitä sisustukseen tulee. Itse kuitenkaan en joulua täällä kotona vietä, joten isoa joulukuusta on turha ostaa olkkariin varisemaan joulupäivien ajaksi. Halusin kuitenkin saada jo ennen pohjoiseen lähtemistä tännekin kuusen tuoksua, joten päädyin keräämään oksia maljakkoon ja ripustin koristeet niihin. Btw mulla on ollut tapana ostaa joka vuosi jokin erikoisempi ja kalliimpi kuusenkoriste. Niistä tulee kivoja muistoja mieleen menneistä jouluista ja hinta ei kirpaise niin paljoa kun ostaa yhden tai pari per joulu.

Keräsin pinterestistä lisää ideoita kuusilla koristeluun. Itsellänikin oli yhtenä jouluna tuollainen minikuusi juurineen revittynä mullassa kasvamassa.

Näyttää heti näyttävämmältä, kun on kerätty kolme erikokoista kuusta ja käpyjä juurelle. Piti itsekin kerätä tänä syksynä muutama jättikäpy joita näin maassa aina koulumatkalla, mutta ei tullut koskaan kerättyä laukkuun, ennenkuin lakaisukone oli kerännyt kaikki maasta pois. Täytyy ensi syksynä kerätä heti kun noita näkee.

Tällaiset minikuuset eivät mielestäni paljoa vaadi. Muutama koriste korkeintaan jos sitäkään niin itse kuusi pääsee oikeuksiinsa.

Myös tämä kuusi on jotenkin kauniin minimalisminen. Tykkään pienissä kuusissa eniten juurikin tämän kaltaisesta yksinkertaisesta tyylistä, mutta itse pääjoulukuusen jos niin voi sanoa täytyy meillä olla aina kattoon asti yltävä, täydellisen tuuhea ja aivan täynnä valkoisia ja hopeisia koristeita. Mutta se onkin sitten aivan toinen juttunsa, yksi joulukuusifriikki ilmoittautuu...

Lopuksi vielä vinkki kynttilänjalaksi. Pulloon vettä ja kuusesta tippunut oksanpätkä sisälle ja kynttilä päälle kruunaamaan koko komeuden. Muutama pullo lähekkäin ja jouluinen asetelma on valmis.

#joulukuusi #kuusi #joulu #joulukoristeet #joulusisustus #kynttilänjalka

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

1/9
ARCHIVE
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Emilia Tornberg

tornbergemilia@gmail.com

Kuopio, Finland