Näyttävä kylpyhuone pienillä yksityiskohdilla


Kun pienet yksityiskohdat on mietitty sisustuksessa viimeisen päälle, lopputuloksesta saa paljon mielenkiintoisemman ja näyttävämmän. Jo pelkillä laattojen asettelulla voi saada aivan erilaisen fiiliksen kylppäriin. Samat laatat, jotka on aseteltu vain eri tavalla ja luxuksen tuntu on taattu.

Valkoista mattapintaista laattaa ja vihertävää kiiltävää laattaa on sijoitettu nerokkaasti vessan lattiaan ja seiniin. Koko lattia on päällystetty vihreällä laatalla mutta laatta kiipeä osittain myös seinille ja luo mielenkiintoisen ilmeen. Vessan lattialaatoitus myös tulee osittain vessan oven ulkopuolellekin.
Keltaisen sävyisiä laattoja ja harmaita ja valkoisia laattoja on sekoitettu harmaaseen lattiaan ja valkoisille lattioille. Laatoitus ikään kuin kiipeää lattialta yhteen seinänurkkaukseen.

Yksi tärkeä elementti kylpyhuoneissa on peili. Alla olevassa kuvassa on hienosti leikitelty kahdella erikokoisella peilillä. Kun peili ylettää lavuaarin takaa kattoon asti, tilan korkeus korostuu hienosti.

Tässä kylpyhuoneessa on osattu käyttää myös erilaisia pintoja hienosti. Lattiaan on lisätty luonnonkivistä laattaa tuomaan vaihtelua muuten tasaiseen lattiaan. Seinissä on myös käytetty sekä kuviollista että yksiväristä pintaa. Kaikki värit ovat kuitenkin hienosti harmoniassa keskenään, jolloin yleisilmeestä ei ole tullut sekava.

Kylpyhuoneen lattiassa on osittain pientä kiveä, osittain laatoitusta.

Valaistuksen merkitys on erityisen suuri kylpyhuoneissa varsinkin, jos tilaan ei tule luonnonvaloa ikkunasta. Erityisesti jos kylpyhuoneessa on tarkoitus meikata, oikeasta suunnasta tuleva ja oikean värinen valo on tärkeää.

Tässä kylpyhuoneessa valaistus on hoidettu sijoittamalla LED -nauha peilin ja tasojen taakse. Näin valo tulee tasaisesti, eikä häikäise peiliin katsojan silmään. Sisustuselementtinä on käytetty kolmea riippuvalaisinta nerokkaasti rykelmänä tuomaan vielä lisää valoa. Pienet jutut ratkaiseen.

Itse henkilökohtaisesti pidän puhtaista linjoista arkkitehtuurissa. Tässäkin WC:ssä taso on vedetty seinästä seinään. Näyttää paljon tyylikkäämmältä, kuin jos taso olisi laitettu vain osaan seinää. Peili on myös laitettu hienosti lattiasta kattoon asti ja hanakin on porattu peilin läpi. Pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat viimeistellymmän fiiliksen.

Vessan suorakulmainen peili menee lattiasta kattoon asti.

Sauna, tuo yksi suomalaisen kodin tärkeimmistä tiloista ei ole muuttunut vuosien saatossa juuri miksikään. Edelleenkin saunasta löytyy nuo kaksi elementtiä, jotka ovat pysyneet vuosisatojen ajan, kiuas ja lauteet. Tässä saunassa ylälauteet on sijoitettu näyttävästi kahteen tasoon. Aivan samalla hinnalla olisi päästy myös sijoittamalla lauteet samalle korkeudelle. Näyttävä lopputulos ei siis ole aina hinnasta kiinni.

Saunan tummat lauteet on sijoitettu kahteen tasoon.

Tässä saunassa seinien tumma sormipaneeli ja vaaleat lauteet luovat mielenkiintoisen kontrasin ja takasinän upeaa laatoitusta korostaa hyvin sijoitettu LED- nauha. Kun kiuas on upotettu lauteisiin, yleisilmeestä on saatu rauhallinen.

Saunan musta somipaneelinen seinä ja vaaleat lauteet luovat hienon kontrastin. Kiukaan takaseinässä on käytetty leveää kivikuvioista laattaa ja se on valaistu epäsuorasti LED-nauhalla.

Kun saunan ikkuna on sijoitettu silmien korkeudelle, ikkunasta näkee hyvin ulos, mutta yksityisyydensuoja on taattu. Lautaat ovat myöskin upeat ja jatkuvat samassa linjassa portaisiin.

Vaaleassa saunassa on käytetty leveitä lankkuja lauteissa.

Kuvat:Pinterest


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
ARCHIVE